• Barnas misjonsprosjekt

Hvert år har barnehagen prosjektarbeid med "Barnas misjonsprosjekt". Hvert år samler barna i NLM inn penger til et misjonsprosjekt som er spesielt rettet mot arbeid blant barn. Dette barnehageåret går pengene som blir samlet inn til prosjekter i Indonesia.

• Små steg for kloden

Tematikk for årets barnehagedag er natur og miljø under slagordet "Små steg for kloden". Maurtua har i forbindelse med barnehagedagens tema hatt et prosjekt som springer seg ut i fra slagordet : "Små steg for kloden" og rammeplanen fagområdet "Natur, miljø og teknologi".

• Spiren barnehage er her for barna!!

Søk plass i NLM-barnehagene AS, avd. Spiren barnehage

Ta en titt på denne :)

(Klikk deg inn på saken!)

• Et møte med samisk kultur!

Maurtua har hatt prosjekt om samisk tradisjonskultur og vi avsluttet prosjektet med markering av samefolkets nasjonaldag med å spise tradisjonsretten finnbiff!

• BlimE dans-dag på Spiren barnehage

Torsdag 12.november var den nasjonale BlimE dagen, og vi var med og danset BlimE-dansen utenfor barnehagen.

• Besøk fra den kulturelle barnehagesekken

Denne høsten har vi hatt to besøk ifra den kulturelle barnehagesekken. Her har vi fått lekt, sunget og danset sammen.

• Brannøvelse på Spiren barnehage

Denne uka har vi brannvernuke i barnehagen. Begge avdelingene har samlinger om brannvern, brannbiler, nødnummeret og brannvarsling m.m. Brannbamsen Bjørnis både lyttes til og fargelegges flittig.

• Nidelven og Spiren Åpen barnehage

Nidelven og Spiren Åpen barnehage holder stengt til 17.januar

• Nestekjærlighet, likeverd og mestring

• Vår visjon

Sammen om å sette verdifulle spor

• Barnas misjonsprosjekt

I dag har vi hatt besøk av Åshild i barnehagen. Hun har bodd i Mongolia i 7år sammen med familien sin. Hun hadde en samlingsstund for barna på Maurtua og en for barna på Kløverenga.

• Samenes nasjonaldag

Denne uka og spesielt i dag har vi lært om samene i Norge på både Kløverenga og Maurtua.

• Vinterdag i Spiren barnehage

Endelig fikk vi en flott vinterdag igjen. Det er lenge siden sist, så dette har vi ventet på.

• Blime 2019

FOR DU ER MER ENN - MER ENN GOD NOK!
    Årets Blime-dans ble også dette året en suksess i Spiren barnehage. Det var Kløverenga som hadde øvd med Tanya og hadde showet for Maurtua, men flere av de små på Maurtua deltok i dansen. Snakk om flinke unger altså!!

• Besøk fra den Kulturelle barnehagesekken

Vi har hatt besøk fra Den kulturelle barnehagesekken, og det var veldig stas.

• Foreldreundersøkelsen 2018 - Resultatet er her, og vi er så glad!

Vi skårer 4,9 av 5,0 på foreldretilfredshet, og det må vi bare få lov å skryte litt av og takke dere foreldre for!

• Barnehagen vår

Spiren barnehage er en privat barnehage på Risvollan i Trondheim. Vi er en del av NLM-barnehagene, med kristent formål.
    Vi har to avdelinger, en for småbarn og en for storbarn. Med lyse og fine lokaler, et flott uteområde og nærhet til marka, føler vi at vi har mange muligheter for utfoldelse både ute og inne.