Liten og ny i barnehagen

NLM-barnehagene Spiren AS deltar fra 2023 i "Liten og ny i barnehagen", som er et satsingsområde for barnehagene i Trondheim kommune. Dette betyr at vi legger til rette for 5 dager med tilvenning ved barnehagestart, for å gi en best mulig oppstart for barna som skal begynne hos oss! Klikk deg inn og les mer om "Liten og ny i barnehagen" her

 

Dette betyr vi vil tilrettelegge tilvenning i tråd med "Liten og ny i barnehagen" sitt program for tilvenning, som har vært godt utprøvd med gode resultater siden 2018. Dette er en tilvenningsmodell der foreldrene vil være aktive og tilstede i tilvenningen helt ifra våren og helt til barnet er godt tilvent til barnehagehverdagen.

Barnehagen vil legge til rette for:

  • God foreldreinformasjon og kontakt fra våren 2023
  • Besøksgrupper i barnehagen i løpet av våren og imot barnehagestart.
  • Foreldremøte før sommeren
  • Startsamtale før barnehagestart
  • Tilvenning over 5 dager, med foreldrene til stede
  • Tilrettelegging og godt samarbeid de første ukene etter barnehagestart

 

Dette betyr at vi legger til rette for 5 dager med tilvenning ved barnehagestart! Det er viktig at dere som har barn som skal begynne i Spiren barnehage planlegger dette godt og setter av tid slik at en av foreldre/foresatte er i barnehagen disse dagene. 

Gjennom å være med i liten og ny ønsker vi å heve vår kompetanse på små barns tilvenning i barnehagen, og i overganger gjennom barnehageløpet. 

Les mer om "Liten og ny i barnehagen" her:

 Liten og ny i barnehagen

Foreldrebrosjyre, Liten og ny i barnehagen