• "Musikalsk skattekiste" på besøk i Spiren barnehage

I dag har vi hatt besøk fra "Den kulturelle barnehagesekken". To lærere fra Trondheim kulturskole var her og hadde en veldig morsom samling sammen med oss. Her var det klappeleker, sanger, musikk, rytme-eventyr og regler. Vi takker så mye for besøket, og vil gjerne ha besøk igjen!!

29.08.2017 15:03
  • Sommerfest på Hoeggen og Spiren åpen barnehage

Det nærmer seg sommer og vi har hatt sommerfest i Hoeggen og Spiren åpen barnehage. i samarbeid med babysang i Hoeggen menighet. I regn og surt vær hadde mange små og store møtt opp for å feire at det snart er sommer.

12.06.2017 13:34
  • Tur til matematikkrommet på DMMH

I mars var FS-klubben på tur til matematikkrommet på DMMH. Her er det sååå mye spennende å utforske og leke med!

04.04.2017 09:55
  • Karneval!!!!

I dag har vi hatt karneval i barnehagen, med magne små og store fine dyr, superhelter, prinsesser og andre skikkelser. Vi har slått katten ut av sekken og sett drama om "Løven og musa" og spist karnevalspølser. Her er noen små glimt

28.02.2017 15:54