BlimE dans-dag på Spiren barnehage

Torsdag 12.november var den nasjonale BlimE dagen, og vi var med og danset BlimE-dansen utenfor barnehagen.

De siste årene har BlimE vært et prosjekt for oss. Kløverenga ogTanya har ledet an, og Maurtau deltar så godt de kan.

Det er stor stas, og de er kjempeflinke!! Alle var like engasjerte og gikk helhjertet inn for gjennomføringen av dansen i går, med det viktige budskapet

I sangen dette året synger vi:"Ser du står alein, Har alle glæmt at det e plass te flere. Vi ska samme vei, Når vi står sammen e vi bedre. Om du har lyst har du lov, Du kan bli me!..." Videre synger vi "Æ ser dæ som du e! Æ la la la la like når du danse med mæ!" Å ha fokus på det å se hverandre, på vennskap og fellesskap og det å passe på at ingen faller utenfor det er viktige fokus for oss. Og dette er viktige spor vi ønsker å sette videre i barnas liv, i tråd med vår visjon " Sammen om å sette verdifulle spor"

Det har ikke bare blitt øvd på BlimE-dans i barnehagen. Her er det trykking av

fotspor på T-skjorter som skal brukes til dansen!

Og se hvor stilige de ble:)

Ferdig trykket :)

Så klar for dansing! Å for et show!

Fult engasjement, og det var ikke nok med at de danset. De sang i tillegg!!